Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Nieuw concept: Greencentre-Oirschot

Oirschot heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot één van de meest dynamische boomteelt gebieden van Nederland. De grond in deze regio vormt een zeer goede basis voor de teelt van bomen, struiken en sierteeltgewassen. Dit uit zich ondermeer in de ontwikkeling van een sterk wortelgestel waardoor de hier geteelde bomen en planten zeer goed gedijen in alle grondsoorten.

De onderlinge afstand tussen de verschillende bedrijven is klein.De (internationale) ontsluiting van het gebied is uitstekend door de ligging tussen twee hoofdverbindingswegen (A2 tussen Eindhoven en Den Bosch en A58 tussen Eindhoven en Tilburg).

Zie www.greencentre-oirschot.nl

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren