Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Vlemminxbomen

Vlemminxbomen is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2005 is gestart met de verkoop van de eerste bomen.  De boomkwekerij omvat 15 Ha leemhoudende zandgrond. Hierdoor krijgen al onze bomen een uitermate goed wortelgestel van fijn vertakte haarwortels. Wij streven ernaar om de beste aanbieder van spillen en jonge laan-en parkbomen te worden voor de zakelijke markt in binnen en buitenland, maar wel  binnen de Europese Unie.


Wij kunnen advies geven op het gebied van transport en aanplanten van onze spillen en jonge laan- en parkbomen. Onze klant is koning en wij proberen alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Na het maken van een afspraak bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op onze kwekerij. De koffie staat klaar.

Wij zijn aangesloten bij:

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren