Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Over Vlemminxbomen

Vlemminxbomen is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2005 is gestart met de verkoop van de eerste bomen. We specialiseren ons in het kweken van een ruim assortiment 2 en 3 jarige spillen en lichte laan- en parkbomen in de lengtemaat 200/250 t/m 12-14 diktemaat. Het brede assortiment is een speerpunt van de kwekerij, vandaar ook dat bij iedere teelt geprobeerd wordt om  dit assrtiment te handhaven en zo mogelijk uit te breiden. 

De boomkwekerij omvat 15 Ha leemhoudende zandgrond. Hierdoor krijgen de bomen een uitermate goed wortelgestel van fijnvertakte haarwortels. Wij streven ernaar om voor u de beste aanbieder van spillen en jonge bomen te worden. 


Wij kunnen advies geven op het gebied van transport en aanplanten van onze spillen en jonge laan- en parkbomen. Onze klant is koning en wij proberen alle vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Na het maken van een afspraak bent u van harte welkom om een kijkje te nemen op onze kwekerij. De koffie staat klaar.

Wij zijn aangesloten bij:

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren