+31615654676          info@vlemminxbomen.nl        

 Over Vlemminxbomen 

Vlemminxbomen is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2005 is gestart met de verkoop van de eerste bomen. We specialiseren ons in het kweken van een ruim assortiment 2 en 3 jarige spillen en lichte laan- en parkbomen in de lengtemaat 200/250 t/m 12-14 diktemaat. Het brede assortiment van ongeveer 50 soorten en 100 cultivars is een speerpunt van de kwekerij, vandaar ook dat bij iedere teelt geprobeerd wordt om dit assortiment te handhaven en zo mogelijk uit te breiden.

De boomkwekerij omvat 15 Ha leemhoudende zandgrond. Elk jaar wordt hier veel aandacht aan besteed door middel van de juiste grondbewerking, groenbemesters en compost op maat. Daarnaast maken wij al sinds 2008 gebruik van druppelirrigatie. Mede hierdoor krijgen de bomen een uitermate goed wortelgestel en mooie geleidelijke groei. Wij streven ernaar om voor u de beste aanbieder van spillen en jonge bomen te worden.

Wij denken graag met u mee als het gaat over transport en/of aanplanten van onze spillen. Onze klant is koning en wij proberen uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Na het maken van een afspraak bent u van harte welkom om te komen kijken op onze kwekerij. De koffie staat klaar.

Vlemminxbomen 'Het adres voor mooie spillen'

Wij zijn aangesloten bij: